четверг, 2 марта 2017 г.

Відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів з оновлення нового складу Громадської ради при Козятинській міській раді.

1-го березня відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства з оновлення складу Громадської ради при Козятинській міській раді.
Оскільки строк повноважень складу громадської ради завершується, представники громадської ради затвердили склад ініціативної групи, яка буде займатися підготовкою установчих зборів з формування нового складу громадської ради. До складу ініціативної групи увійшов представник відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Тарас Луков та від інститутів громадянського суспільства: Голова громадської організації «За здоровий спосіб життя» - Федір Павлов, член громадської організації Молодіжний центр «Творці історії» – Роман Чубатюк, голова громадської організації «Туристичний клуб «Орієнтир» міста Козятин» – Олександр Врублевський.
Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається пакет документів:
– заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства;
– рішення керівника інституту громадського суспільства, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради, посвідчене печаткою (у разі наявності);
– біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;
– копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій;
– інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;
– інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом двох років до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, – за період діяльності);
– відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.
Пакет документів подається з 31 березня до 18 квітня 2017 року від інститутів громадянського суспільства до ініціативної групи з підготовки установчих зборів за адресою: м. Козятин, вул. Героїв Майдану, 24, кабінет №10, тел. 2-01-04, головний спеціалісту відділу у справах внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю – Луков Т.О.
Повідомлення про дату, час, місце та порядок проведення установчих зборів буде оприлюднено додатково на офіційному веб-сайті Козятинської міської ради та в ЗМІ.
Протокол засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів додається. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий