четверг, 20 апреля 2017 г.

Установчі збори нового складу козятинської Громадської Ради відбудуться 28 квітня.


Повідомляємо, що 18 квітня закінчився  прийом   документів  від представників  громадських організацій   для участі в  установчих зборах  нового складу Громадської Ради при козятинському  виконкомі  міської Ради.  
    Установчі збори відбудуться 28 квітня з  11.00-13.00. в сесійному залі Козятинської міської ради. Представники громадських інститутів які подали документи до 18 квітня будуть додатково  запрошені  для участі в установчих зборах нового складу Громадської ради. Також запрошуються  представники ЗМІ. 

                                   Перелік питань ПОРЯДКУ  ДЕННОГО

1. Про інформування Ініціативної групи про проведену роботу з підготовки Установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для формування Громадської ради при виконавчому комітеті Козятинської міської Ради.
2. Про обрання Голови та Секретаря  Установчих   зборів.
3. Затвердження порядку денного Установчих зборів.
4 Обрання лічильної комісії.
5. Проведення голосування по обранню нового складу Громадської ради.
6. Затвердження Регламенту та зміни до положення Установчих зборів.
7. Про затвердження складу Громадської ради.
8. Обрання  Голови ГР, Секретаря та заступників голови громадської Ради .
9. Звіт голови Громадської Ради за 2016 рік.
10. Подання  списку новосформованої  Громадської Ради  , Регламенту та Положення (зі змінами)  про Громадську  раду при  виконавчому комітеті на затвердження міським головою Пузирем О.Д.


З повагою голова ініціативної групи установчих зборів з формування нового складу Громадської Ради при козятинському  виконкомі  міської Ради   Павлов Ф.П. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий