пятница, 26 мая 2017 г.

18 червня в Києві заплановано проведення гей-параду із залученням для охорони дійства багатьох тисяч силовиків, включаючи Національну гвардію.

18 червня в Києві заплановано проведення гей-параду із залученням для охорони дійства багатьох тисяч силовиків, включаючи Національну гвардію. Очевидно, що охороняти групу неформалів будуть за наші кошти, тобто кошти платників податків. В мене час від часу виникає запитання: українці в цілому розуміють, що відбувається? Для громадян проведення такого заходу, це елемент цілісної картини з відповідними наслідками чи окреме невинне дійство, без якихось наслідків?
Чи свідомі українці того, що якщо все буде йти за планами ЛГБТ, то в скорому часі відбудеться легалізація одностатевих цивільних партнерств (що нв сьогоднішній день вже зафіксовано в офіційних планах Уряду), легалізація одностатевих шлюбів з правом усиновлення дітей, пройдуть відповідні зміни у навчальних програмах для наших дітей та онуків. Все буде відбуватися так, як це вже відбувається в деяких країнах Євросоюзу.
Наших дітей будуть навчати відповідних прав і можливостям. Наприклад, дітям в молодших класах будуть вкладати в голови можливість змінити свою стать в майбутньому (тобто вибрати відповідний вид гендеру), бо вони ще не можуть бути впевнені ким хочуть бути. Їм будуть розповідати, що сім'я з двох татів, або з двох мам це цілком нормально, тому що є різні види сім'ї. Що вони повинні бути толерантними до таких виборів, бо це права людини, тощо. Теперішні і майбутні батьки готові до розвитку таких подій і до таких експериментів над своїми теперішніми і майбутніми дітьми??? Час відповідати на ці питання саме зараз, а не тоді, коли це станеться. Бо коли це відбудеться, то вже буде прийнята достатня кількість антидискримінаційних законів, які не дозволять виражати жодного протесту.
Зрозумійте дорогі українці - МИ МАЙБУТНЄ НАШИХ ДІТЕЙ! Тому, будьмо разом співтворцями обставин цього майбутнього!
P.S. Якщо цікаво чути думку громади, то давайте друзі пере постимо написане з нашими коментарями.
 (джерело)

Комментариев нет:

Отправить комментарий