вторник, 13 февраля 2018 г.

"Благодійна Вінниччина-2017": заявки приймаються до 15 лютого 2018 року

У Вінницькій області стартував регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2017», який багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України. На Вінниччині партнером асоціації  виступила Громадська організація «Творці добра».
 Асоціація спільно з регіональним партнером прагнуть через проведення цього конкурсу вшанувати кращих в країні та області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик. Десятки благодійних і громадських організацій, волонтерські групи, окремі доброчинці, меценати та волонтери Вінниччини, які в попередні роки були переможцями та лауреатами як національного конкурсу, так і його регіонального етапу, через участь в ньому наростили свою благодійну спроможність та запровадили нові та інноваційні форми благодійної допомоги.

Регіональний оргкомітет «Благодійної Віннччини – 2017»  очолив Почесний президент Громадської організації «Творці добра» Дмитро Костирко, до оргкомітету війшли : Діана Мороз, Андрій Сірак, Олена Костирко . Голова Наглядової ради регіонального конкурсу – голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова. Головою Ділової ради  обрано голову Благодійного фонду «Допомоги онкохворим дітям»  Ларису Білозір. Голова Медіа ради – журналіст Оксана Пустовіт.
Цього року Національна експертна рада конкурсу за результатом оцінювання заявок номінантів визначить переможців і лауреатів «Благодійної України», вшанування яких відзнакою «Ангел добра» і дипломами відповідно відбудеться на урочистій церемонії «Благодійна Вінниччина - 2017» у Вінниці та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2017» 22 березня 2018 року у Києві.
Громадська організація «Творці добра» запрошує доброчинців, меценатів, волонтерів, їхніх партнерів номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна».  У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2017 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.
Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку. Заповнену заявку та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017»: konkurs.blago@gmail.com  до 15 лютого 2018 року.  Додані до заявки оцифровані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи), можуть позитивно вплинути на кінцеву оцінку конкурсної заявки та визначення переможців і лауреатів конкурсу.
Заповнюючи заявку обов’язково вкажіть номіннацію у якій хочете взяти участь. У цьому році  існує 15  основних, 3 індивідуальні та 3 спеціальні номінації.
Основні колективні номінації:
  1. Благодійність великого бізнесу.
  2. Благодійність середнього бізнесу.
  3. Благодійність малого бізнесу.
  4. Корпоративна благодійність.
  5. Колективне волонтерство.
  6. Всеукраїнська благодійність.
  7. Регіональна благодійність.
  8. Благодійність в охороні здоров’я.
  9. Благодійність в освіті та науці.
  10. Благодійність в культурі та мистецтві.
  11. Благодійність в соціальній сфері.
  12. Благодійність в захисті України.
  13. Благодійність неурядового сектору.
  14. Молодіжна та дитяча благодійність.
  15. Благодійна акція.
Індивідуальні номінації:
  1. Громадянська благодійність.
  2. Меценат року.
  3. Волонтер року.
Спеціальні номінації:
  1. Народний благодійник.
  2. Благодійність у медіа.
  3. Допомога з-за кордону.
За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: 063-48-49-345 або 067-164-04-11; e-mail: konkurs.blago@gmail.com, сайт:  http://blagoukraine.org/ 
Регіональний партнер конкурсу у Вінницькій області Громадська організація «Творці добра». Контакти: тел. (093) 758-46-14, e-mail:  k_da@i.ua.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий