воскресенье, 8 мая 2016 г.

На честь Дня Перемоги, Козятинський інваспорт провели змагання серед дітей та молоді з фізичними вадами . Фото.

На честь Дня Перемоги, Козятинський інваспорт провели змагання серед дітей та молоді з фізичними вадами під керівництвом голови клубу «Повір у себе» Шульги Володимира Івановича. Мав також можливість звернутися до команди інваспорта пам'ятати ту велику, дорогу ціну за мирне майбутнє яку заплатили наші захисники в часи Другої світової війни, також призвав молодь дотримуватись духовних та здорових цінностей життя... Від імені організації "За здоровий спосіб життя" вручив скромну фінансову підтримку і духовну літературу. Всім учасникам (близько 200 чоловік) спортивного заходу на стадіоні, було роздано літературу на тему здорового способу життя та сімейних цінностей.

    Тренер Шульга В.І. є людина яка була практично при смерті , але завдяки віри в Бога і в його слово отримав зцілення , як говориться «повернувся з того світу» і Володимир вирішив посвятити своє життя дітям інвалідам те чим він зараз і займається, допомагає дітям з фізичними вадами через віру в Бога та заняття спортом усвідомити свою повноцінність та знайти своє місце в житті.
    З слів Володимира Шульги в нього є великі перспективні плани для козятинщини, як можна більше дітей з фізичними вадами вернути до повноцінного життя через спорт, але на все потрібні кошти яких не вистачає для реалізації реабілітаційних проектів .
    Якщо у вас буде бажання чимось допомогти розвитку інваспорту в Козятині , надаю номер телефону Шульги Володимира Івановича 0931124548.


Сайт Козятин-інваспорт  http://invsportkazatin.at.ua/


























































































Комментариев нет:

Отправить комментарий