вторник, 13 сентября 2016 г.

Нарада заступників директорів: питання, по викоріненню шкідливих звичок (куріння та вживання спиртних напоїв) та важливості цінностей здорового способу життя серед учнів навчальних закладів.

По запрошенню керівництва козятинського відділу освіти мав можливість прийняти участь спільно з заступниками директорів шкіл м.Козятина в вирішенні важливих питань, по викоріненню шкідливих звичок (куріння та вживання спиртних напоїв) та важливості цінностей здорового способу життя серед учнів навчальних закладів. 
Зустріч пройшла в атмосфері порозуміння, с початку обговорення важливих питань зустрічі, я мав можливість передати звернення козятинського дорадчого органу до керівництва козятинських навчальних закладів про катастрофічну статистику в місті відносно поширення проявів вживання неповнолітніми алкогольних та слабоалкогольних напоїв, продажу підліткам спиртних напоїв та втягнення їх у пияцтво, порушень громадського порядку, а також, що не мало важно, приклад самих батьків які є – перші вчителі дитини адже саме на них покладається величезна відповідальність за те, якими увійдуть їхні діти у цей світ. Лише батьки власним прикладом можуть вплинути на дітей і всупереч негативній навалі захистити їх від негативних нападів середовища.

Після обговорення питання, всі присутні представники керівництва навчальних закладів та громади дійшли до згоди, що тільки тверезість, культура, здоровий спосіб життя може бути основою відмінного навчання учнів та в цілому їхнього життя.
Представники шкіл та громади прийняли рішення на майбутнє спільно з громадськими активістами відпрацьовувати чіткий реальний план роботи з ефективним використання всіх ресурсів просвітницької роботи серед учнів цінностей здорового способу життя, метою недопущення поширення проявів вживання неповнолітніми алкогольних та слабоалкогольних напоїв, втягнення їх у пияцтво, порушень громадського порядку і т.д.
Можна зробити висновок, що громада та влада йде на зближення в вирішенні турбуючи проблем суспільства, що й повинно бути, це вже радує...


Письмова відповідь козятинського відділу освіти та спорту, до рекомендованих пропозицій Громадської Ради при виконкомі.








Подібні теми.

При козятинській міській Раді спільно з представниками громадської Ради створена робоча група з метою протидії проявам пияцтва, алкоголізму на території міста, усунення порушень громадського правопорядку..

Комментариев нет:

Отправить комментарий