четверг, 19 января 2017 г.

Акції протесту козятинців (18.01.17) Козятинській лікарні бути ...







ВТОРНИК, 17 ЯНВАРЯ 2017 Г.

На Козятинщині буде лікарня інтенсивного лікування: Інформація стосовно проекту створення госпітальних округів у Вінницькій області.

Вінницька обласна державна адміністрація підтвердила: на Козятинщині буде лікарня інтенсивного лікування


17 січня консолідовані зусилля очільників району та громадськості таки перебороли абсурдне рішення чиновників Департаменту охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації щодо медичного забезпечення населення!
      Оприлюднений 28.12.2016 року на сайті Департаменту проект створення госпітальних округів фактично передбачав, що в Козятинській ЦРЛ залишаться лише 4 відділення, а за іншою меддопомогою громадяни їздитимуть до сусіднього району (хоча при особистому спілкуванні з районними посадовцями керівник департаменту неодноразово переконувала, що в Козятині буде лікарня інтенсивного лікування).
     На захист прав громадян спільно стали очільники району, профспілки, громадськість. 17 січня відбулась позачергова 11 сесія 7 скликання Козятинської районної ради, участь в якій (в тому числі як депутат, член Президії) взяв голова Козятинської райдержадміністрації Олег Оркуша.

Комментариев нет:

Отправить комментарий