пятница, 6 октября 2017 г.

6 жовтня, відбулося засідання дев’ятнадцятої (позачергової) сесії міської ради 7 скликання.

6 жовтня, відбулося засідання дев’ятнадцятої (позачергової) сесії міської ради 7 скликання. До порядку денного було внесено питання про впорядкування вуличної торгівлі. На робоче зібрання завітали приватні підприємці і торговці, які реалізовують продукцію без юридичної реєстрації аби висловити своє бачення врегулювання даного питання.
Після більш як двогодинного спілкування, висловлювання пропозицій та побажань, міським головою Олександром Пузирем було озвучене компромісне рішення щодо впорядкування вуличної торгівлі по вул.В.Земляка.





КОЗЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я

            06.10.2017 р. № 800-VІІ                                                    19 сесія 7  скликання                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Про впорядкування вуличної торгівлі
Відповідно до  ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада                                                                               В И Р І Ш И Л А :
  1. Підтримати заборону вуличної торгівлі на вул. В.Земляка.
  2. Тимчасово до 31.10.2017 року дозволити здійснювати вуличну  лоточну торгівлю на вул. Антоновича. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради визначити торговельні місця для підприємців. Допустити до торгівлі на визначених УЖКГ торговельних місцях офіційно зареєстрованих  приватних підприємців, що не мають торговельних місць на ринку «Хлібодар».
  3. Зобов’язати адміністрацію ринку «Колгоспний» до 31.10.2017 року облаштувати торговельні місця для приватних підприємців, створити належні санітарні умови для торгівлі.
  4.  Адміністрації ринку «Колгоспний» рекомендувати звільнити осіб, що здійснюють торгівлю продовольчою групою товарів від сплати ринкових зборів та платежів до 31.12.2017 року.
  5. Міському голові Пузирю О.Д. у дводенний термін створити робочу групу з депутатів міської ради, представників житлово-комунального господарства міської ради та приватних підприємців.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення, громадського харчування, захисту прав споживачів (Малишевський В.С.).
                                
               Міський  голова                                                          О.Пузир

Комментариев нет:

Отправить комментарий