среда, 27 декабря 2017 г.

В телепередачі «Стосується кожного» мав можливість стати на захист багатодітної сім'ї .... Відео + Фото

В телепередачі «Стосується кожного» мав можливість стати на захист багатодітної сім'ї, хоча з боку батьків були деякі помилки, які на мою думку вони вже усвідомили. 
         Наша громадська організація За здоровий спосіб життя ще в 2013 році на суді коли хотіли позбавити багатодітну сім'ю батьківських прав, особисто мною було доведено, що дана сім’я взята на поруки громадськими організаціями, також в їхньому будинку за допомогою громадських активістів зроблено ремонт, підключено електромережу до їхнього будинку яка була відключена і за боргів, закуплено достатньо продуктів, завезено немало одягу, взуття, побутові прилади та все необхідне для проживання, також батьки почали відвідувати в Козятині релігійну громаду з дітьми де мали
можливість отримати духовну та моральну підтримку. По рішенню комісії було прийняте рішення не позбавляти батьків батьківських прав, а передати на поруки громадським організаціям які вже роблять все можливе для покращення життєдіяльності цієї сім'ї …..                       Громадська організація За здоровий спосіб життя зробили багато для цієї сім’ї,також було видно старання батьків змінити своє життя на краще, але на мою думку одна з проблем яку не вдалось нікому вирішити і думаю ця проблема є первопричиною всьому іншому, це малесенький будиночок ( сарайчик обложений цеглою) який постійно валиться, ремонту він не підлягає , навіть якщо будувати заново то потрібно десь цій сім’ї жити, а також потрібні великі гроші та спеціалісти по будівництву …. 

        Учасниками передачі було сказано ,що виховати таких славних , гарних , здорових дітей в таких катастрофічних умовах проживання це є великий подвиг і героїзм для мами , а саме головне незважаючи на умови проживання там збереглася сімейна любов , повага та взаємодопомога між батьками та дітьми, що критерієм здорової міцної сім'ї.
       Після всіх дебатів, сама основна проблема не вирішилась , багато дітна сім’я продовжує проживати в землянці яка поступово валиться, як сказав один з учасників передачі «Стосується кожного» що не дай Бог ця будівля впаде на дітей, то тоді відразу знайдеться і будинок і все інше… Ця історія має ще немало своїх підводних каменів навіть відносно виплат грошей на дітей …. На питання чому все таки журналісти не надали слово людині яка була в залі яка мала документальні докази правопорушень деяких осіб відносно виплат грошової допомоги на дітей …. ? Була відповідь, що це вже можливо буде друга передача в другому форматі , якщо не буде ніяких змін …. Особисто мені вже не хотілося б других передач, та якихось доказів, хто винуватий, а хто правий?? , хотілося б, щоб багатодітна сім'я, просто отримала нормальний будинок і все..., за що вони будуть дуже вдячні всім хто не залишився байдужим...




























Комментариев нет:

Отправить комментарий