среда, 5 июня 2019 г.

Установчі збори громадської ради при виконкомі міської ради плануються відбутися 9 липня о 10.00

Установчі збори громадської ради при виконкомі Козятинської міської ради плануються відбутися 9 липня о 10:00 годині у залі засідань адмінбудівлі. Таке рішення прийнято на засіданні ініціативної групи для підготовки установчих зборів. Члени ініціативної групи розглянули поданні документи бажаючих громадських
ініціатив. Участь в установчих зборах є персональною. Особи, які діють від імені кандидатів до складу Громадської ради, список яких визначений в установленому Типовим положенням порядку, на підставі довіреності чи в іншій спосіб. Подача документів на участь в установчих зборах завершена. З повагою голова громадської Ради Павлов Федір Петрович.



                 Перелік питань ПОРЯДКУ  ДЕННОГО установчих зборів Громадської Ради при козятинському виконкомі.  2019 рік.
1. Про інформування Ініціативної групи про проведену роботу з підготовки Установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для формування Громадської ради при виконавчому комітеті Козятинської міської Ради.
2. Про обрання Голови та Секретаря  Установчих   зборів.
3. Затвердження порядку денного Установчих зборів.
4 Обрання лічильної комісії.
5. Проведення голосування по обранню нового складу Громадської ради.
6. Затвердження Регламенту та зміни до положення Установчих зборів. Внести зміни
7. Про затвердження складу Громадської ради.
8. Обрання  Голови ГР, Секретаря та заступників голови громадської Ради .
9. Звіт голови Громадської Ради за 2018 рік.
10. Подання  списку новосформованої  Громадської Ради  , Регламенту та Положення (зі змінами)  про Громадську  раду при  виконавчому комітеті на затвердження міським головою Пузирем О.Д.
11.  До кінця травня надати членам громадської Ради рекомендації  для  затвердження перспективного плану роботи Громадської Ради на 2019-2020 рік



komr.gov.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий