среда, 25 сентября 2019 г.

24 вересня громадська рада при козятинському виконкомі прийняли важливе рішення

24 вересня в залі засідань Козятинської міської ради відбулося планове засідання громадської ради при козятинському виконкомі. Були запрошені представники місцевої влади, журналісти, громадські активісти, представники громадської ради при райдержадміністрації , представники відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Козятинському районі , начальник відділу міського господарства м.Козятин, директори мереж магазинів продажу води на розлив "Вода Тала" та "Ріна" та представники ЗМІ.


Питання порядку денного засідання громадської ради.

Обговорення звернення представника спілки журналістів Влада Лісового про виконання законодавства України про декомунізацію в місті Козятині (Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки (Відомості Верховної Ради (ВВР), 2015, № 26, ст.219)
Чи відповідає закону України про декомунізацію, надпис на пам’ятній споруді за адресою Козятин вул Привокзальна . «Постамент паровоз сооружен в честь 70- летия Великого Октября»
Про комуністичну символіку та гасла на міському кладовищі, намогильних споруд та памятниках.
Про вулицю Героїв Майдану , на багатьох домах залишились таблички з надписом колишньої вул.Леніна.
2. Питання про стан забезпечення населення міста якісною питною водою та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя у осінньо-зимовий період.

Члени Громадської Ради при козятинському виконкомі прийняли рішення:

1.Затвердити комісію ( за участю юристів, громадських діячів, представників влади, представників спілки журналістів) для проведення незалежної громадської експертизи для вивчення правопорушень законодавства України про декомунізацію та діяльності Валдаєвих в місті Козятин.
2. Доручити голові громадської ради Павлову Ф.П. організувати виявлення адресів будинків, що не замінили вивіски після змін назв вулиць відповідно до закону про декомунізацію.
3. Представникам громадської ради провести обстеження правил санітарно-епідеміологічного благополуччя продажу питної води на розлив в місті Козятин. Про підсумки перевірок підготувати інформацію та розглянути на наступному засіданні громадської ради, а також інформацію про результати перевірок надати на розгляд міському голові.

Секретар громадської ради  при виконавчому комітеті   Чубатюк Р.Г.


Голова громадської ради при виконавчому комітеті Павлов Ф.П.












Комментариев нет:

Отправить комментарий