пятница, 13 марта 2020 г.

Засідання громадської ради при козятинському виконкомі: про воду, громадський порядок, алкогольні напої та стадіон...


Днями в приміщенні адмінбудівлі відбулося чергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради за участю Козятинського міського голови, представників поліції, представників інститутів громадянського суспільства та відділу з питань преси та інформації.
Свою небайдужість та активну громадську позицію у вирішенні проблем життя міста переконливо довели учасники засідання громадської ради.



Першим питанням порядку денного стало обговорення дій міської ради відносно передачі водогону з балансу АТ «Українська залізниця» на баланс міської ради. 

Наступним предметом дискусії стало питання співпраці з правоохоронними органами щодо запобігання порушення громадського порядку в місті, а саме:


- про заборону розпивання спиртних напоїв у громадських місцях та поява в громадських місцях у п’яному вигляді.


- про заборону продажу в нічний час алкогольних напоїв.
Також коротко про проведену роботу козятинської поліції за 2019 рік доповів заступник начальника Козятинського відділення поліції В’ячеслав Сушко.


По третьому питанню виступив директор стадіону «Локомотив» Сергій Григорович Стецюк щодо графіку роботи спортивних споруд та забезпечення громадського порядку та безпеки під час проведення футбольних матчів. Також Сергій Григорович звернувся до поліції із проханням здійснювати патрулювання у вечірній час на території стадіону.



Під час засідання обговорили і питання якості продажу питної води в торговельних точках, які здійснюють реалізацію питної води на розлив.



 Крім питань, винесених на порядок денний засідання громадської ради, посадовці довели до відома присутніх інформацію щодо протиепідемічних заходів щодо запобігання коронавірусу на території міста.



Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010р. №996, де основними завданнями Громадської ради вказуються здійснення громадського контролю за діяльністю органів влади та сприяння врахуванню органом влади громадської думки  під час формування та реалізації державної політики, на виконання рішення Громадської ради при виконавчому комітеті Козятинської міської ради , для можливості реалізації конституційного права громадян територіальної громади міста на участь в управлінні державними справами. Членами громадської ради були прийняті відповідні рішення по всім питанням порядку денного (рішення опубліковані в протоколі засідання 28.02.20р.)  які будуть надані  в письмовому зверненні  міському голові. 




Були присутні на засіданні та прийняли участь в обговорені : міський голова Пузир Олександр Дмитрович., заступник начальника Козятинського відділення поліції Сушко В’ячеслав Вікторович, ., Малащук Євген Миколайович Заступник міського голови - начальник управління житлово - комунального господарства, директор Козятинського стадіону Сергій Стецюк, Сульжук Володимир Олександрович директор Вода Тала, члени громадської Ради (7 особ), запрошенні представники громади, представники ЗМІ.   

Джерело сайт https://komr.gov.ua/ 











Комментариев нет:

Отправить комментарий