четверг, 22 декабря 2016 г.

За підписом козятинського міського голови Пузира О.Д. та голови громадської Ради Павлова Ф.П. письмове звернення Прем'єр-міністру та Міністру внутрішніх справ України ...

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010р. №996, де основними завданнями Громадської ради вказуються здійснення громадського контролю за діяльністю органів влади та сприяння врахуванню органом влади громадської думки  під час формування та реалізації державної політики, на виконання рішення Громадської ради при виконавчому комітеті Козятинської міської ради від 03.11.2016р.(витяг з протоколу№5 засідання громадської ради додається), для можливості реалізації конституційного права громадян територіальної громади міста на участь в управлінні державними справами. 
 Письмова відповідь козятинської міської Ради на рекомендації Громадської Ради при козятинському виконкомі.

     За підписом козятинського міського голови та голови громадської Ради при виконкомі  підготувати та направити письмове звернення до державних органів влади (Кабінету міністрів України, міністерству Внутрішніх Справ України, Комітету Верховної Ради по забезпеченню правоохоронною діяльності ) про необхідність розширення штату козятинських правоохоронних органів поліції , з метою забезпечення  умов безпеки міста , враховуючи наявність вузлової станції, великого пасажирського потоку.



Комментариев нет:

Отправить комментарий