четверг, 22 декабря 2016 г.

Письмова відповідь козятинської міської Ради на рекомендації Громадської Ради при виконавчому комітеті...

                                  Міському голові м.Козятина Пузирю О.Д.
   
                       Шановний  Олександре  Дмитровичу.
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010р. №996, де основними завданнями Громадської ради вказуються здійснення громадського контролю за діяльністю органів влади та сприяння врахуванню органом влади громадської думки  під час формування та реалізації державної політики, на виконання рішення Громадської ради при виконавчому комітеті Козятинської міської ради від 03.11.2016р. (витяг з протоколу№5 засідання громадської ради додається), для можливості реалізації конституційного права громадян територіальної громади міста на участь в управлінні державними справами.
  Просимо Вас розглянути рекомендації Громадської Ради при виконкомі, прийняти відповідні рішення та надати письмову відповідь.


1.Рекомендувати міській Раді створити програму «Безпечне місто»
2.Посилити відповідним структурам  нагляд над переміщенням важкого транспорту дорогами міста та транспорту з небезпечними вантажами.
3. Розглянути звернення громадян про можливість заборони перевезення нафтопродуктів по вулиці Данила Галицького та можливості освітлення усієї вулиці.
4. Провести громадське обговорення з питань співпраці міської влади, громадськості та правоохоронних органів в форматі програми «Безпечне місто»
5. Відповідним структурам міської Ради вжити заходів з усуненням травмонебезпечної ситуації , викликаної облаштуванням тротуару біля будівлі за адресою вулиця Незалежності 56,  Автомагазин «Авторитет».
6. За підписом козятинського міського голови та голови громадської Ради при виконкомі  підготувати та направити письмове звернення до державних органів влади (Кабінету міністрів України, міністерству Внутрішніх Справ України, Комітету Верховної Ради по забезпеченню правоохоронною діяльності ) про необхідність розширення штату козятинських правоохоронних органів поліції , з метою забезпечення  умов безпеки міста , враховуючи наявність вузлової станції, великого пасажирського потоку.

   

Письмова відповідь козятинської міської Ради на рекомендації Громадської Ради при виконавчому комітеті...      



















        



Комментариев нет:

Отправить комментарий